Ανελκυστήρες - Αναβατόρια
Liftek | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Κυκλάδων

 

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “LIFTEK” με έδρα τη Σύρο & τη Μύκονο, δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων - ασανσέρ και αναβατορίων Α.Μ.Ε.Α. σε Σύρο, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Ο Χρήστος Λαγαμτζής παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, συντήρησης και επισκευής ασανσέρ. Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από έμπειρους, καταρτισμένους τεχνικούς, οι οποίοι παρέχουν υψηλή τεχνολογική υποστήριξη σε όλα τα στάδια ενός νέου έργου.

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων της ''LIFTEK'' είναι επίσημος συνεργάτης ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων της KLEEMANN
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα μας ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

 
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΜΕΛΕΤΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΜΕΛΕΤΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την εκπόνηση μελέτης και την κατασκευή μιας ολοκληρωμένης γκάμας λύσεων που αφορούν ανελκυστήρες υδραυλικής και μηχανικής τεχνολογίας. Με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού σχεδίασης και κάτω από την επίβλεψη των ηλεκτρολόγων μηχανικών της εταιρείας μας προχωρούμε στη σχεδίαση λύσεων για κάθε σας ανάγκη. Επίσης, σε περίπτωση που δεν υπάρχει φρεάτιο αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και κατασκευή μεταλλικού φρεατίου.

Βρισκόμαστε πάντα ενημερωμένοι και σε θέση να σας δώσουμε εγγυημένες και υπεύθυνες λύσεις για οποιαδήποτε εφαρμογή εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, στοχεύοντας στην καινοτομία, στην τεχνολογική υποδομή του ανελκυστήρα και προπάντων στην ασφάλεια του έργου. 

Η LIFTEK, επίσης, αναλαμβάνει τον έλεγχο και την έκδοση πιστοποιητικού για την αδειοδότηση παλαιών ανελκυστήρων.
Ανελκυστήρες Προσώπων
Αναβατόρια Φορτίων
Κυλιόμενες σκάλες
Κυλιόμενοι Διάδρομοι
Ασανσέρ Εξωτερικών Χώρων
Μεταλλικά Φρεάτια
Αναβατόρια ΑΜΕΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Η συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του ανελκυστήρα σε μηνιαία βάση  εξασφαλίζει την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του, καθώς και την διατήρηση συνολικά της εγκατάστασης στο βέλτιστο λειτουργικό επίπεδο.

Λίπανση - Ρύθμιση εξαρτημάτων
Λίπανση - Καθαρισμός μηχανής
Καθαρισμός μηχανοστασίου-φρεατίου
Δόκιμες και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας
Ρύθμιση μονάδων λειτουργίας
Παρακολούθηση μονάδων λειτουργίας
Συντήρηση και καθαρισμός ηλεκτρονικών και μηχανικών εξαρτημάτων

ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Θέλοντας να παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών καλύπτουμε κάθε πιθανή βλάβη που προκύπτει σε χρόνο απόκρισης εντός δύο (2) ωρών για την Μύκονο και το συντομότερο δυνατόν για τις υπόλοιπες Κυκλάδες. Η τεχνική υποστήριξη λειτουργεί όλο το 24ωρο καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Η αντικατάσταση ανταλλακτικών (εφόσον απαιτείται ) γίνεται με πιστοποιημένα προϊόντα και παρέχεται πιστοποιητικό καλής λειτουργίας.

Η υπεύθυνη εργασία, το μεράκι μας, η άριστη εργασία, η έμφαση στη λεπτομέρεια και ο σεβασμός μας προς τις ανάγκες του πελάτη αποτέλεσαν τους λόγους εκείνους που κατέταξαν την επιχείρησή μας νούμερο ένα επιλογή για ανελκυστήρες στην Μύκονο, τη Σύρο και όλες τις Κυκλάδες.
 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Συνεργαζόμενες Εταιρείες:
Η εταιρεία FIRETEK σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές ανελκυστήρων όπως: Kleemann, Moris, Metron & Oilift, διαθέτει ανελκυστήρες τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών για τους περισσότερους τύπους ασανσέρ. Με αυτό τον τρόπο μειώνει το χρόνο επισκευής των βλαβών και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Σε συνεργασία με Ασφαλιστικές Εταιρείες, προσφέρουμε ασφάλεια αστικής ευθύνης από τη χρήση ανελκυστήρων (προσωπικού και φορτίου) και ανυψωτικών μηχανημάτων.  Η εν λόγω ασφάλεια αφορά ατυχήματα που μπορεί να συμβούν από τη χρήση και τη λειτουργία ανελκυστήρων (προσώπων ή φορτίων), κυλιόμενων σκαλών, ανυψωτικών μηχανημάτων μέχρι και 5 τόνων και βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων της επιχείρησης. 
 

 
 Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στην διάθεσή σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να σας βοηθήσουμε
σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.